Ikkunanpesu yrityksille Helsingissä ja Vantaalla

Oli maisema mikä tahansa, sitä on mukavampi katsella kirkkaan toimiston tai portaikon ikkunan läpi. Ja etenkin katutason liiketilojen ikkunoiden puhtaus tuo paremmin esiin yrityksen tuotteet ja toimitilan. Samalla puhtaat ikkunat viestivät siitä, että yritys huolehtii asianmukaisesti toimitilojensa siisteydestä ja viihtyisyydestä - toisin sanoen arvostaa asiakkaitaan ja työntekijöitään.

Ikkunoiden pesu kannattaa tilata ammattilaiselta, kun kyse on yrityksestä tai taloyhtiöstä. Silloin jälki on puhdasta, eikä työhön kulu turhaa aikaa. Suomen Bestlaatu Palvelut Oy panostaa ikkunanpesuissakin asiakasta varmasti tyydyttävään työnjälkeen ja käyttää tehokkaita pesuaineita ja välineitä. Meille ei ole ongelma, jos yrityksesi toimitiloissa on korkealla olevia tai suuria ikkunoita, ammattilaisen välinein ja ottein nekin puhdistuvat säihkyvän kirkkaiksi.

Ikkunanpesu Helsinki, Vantaa, Espoo | Ikkunoiden pesu yrityksille ja taloyhtiöille

Ikkunoiden pesu myös taloyhtiöille

Etenkin kerrostaloista koostuvissa taloyhtiöissä riittää ikkunoita ja parvekelaseja pestäväksi. Suomen Bestlaatu Palvelu Oy:n ammattisiivoojat putsaavat lasit ja karmit ripeällä tahdilla. Siivousjäljestä emme kuitenkaan tingi, vaan Teemme ikkunoiden pesut myös pienemmille taloyhtiöille, vaikka kyse olisi vain muutamasta ikkunasta tai lasiovesta.

Ikkunoiden pesu kannattaa tehdä kahdesti vuodessa, jotta pintoihin ja karmeihin ei kerry pinttynyttä likaa. Siitepölyt, ilmansaasteet ja roiskeet tulee pestä pois vähintään kerran vuodessa, muuten likaiset ikkunalasit hämärtävät sisätilan. Likaiset ikkunat tekevät kiinteistöistä nopeasti myös huonosti huolehditun ja tunkkaisen näköisiä.

Ikkunapesu pääkaupunkiseudulla

Teemme ikkunapesut yrityksille pääkaupunkiseudulla säästä ja ajankohdasta riippumatta. Tilaa ikkunoiden perusteellinen pesu Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:stä alueella Helsinki, Vantaa ja Espoo. Hinta selviää tiedustelemalla. Kysy tarjous vaikka heti!

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme.

Kysy lisää tai anna palautetta!

Suosittele meitä