Lattian vahaus Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa

Täysimittaisen lattiaremontin sijaan kannattaa kysyä siivousfirmalta tarjous lattian vahauksesta. Vahauksella saadaan aikaan hämmästyttävän hyviä tuloksia, kun homma tehdään kunnolla. Lopputulos myös kestää kulutusta pitkään ja kulut jäävät huomattavasti uusimista pienemmiksi. Vahaus voidaan toteuttaa isommissa tiloissa vaiheittain, jolloin kalusteita voidaan siirrellä pois vahauksen tieltä tilan sisällä. Suomen Bestlaatu Palvelu Oy tekee lattian vahaukset Helsingin, Vantaan ja Espoon seuduilla. Meiltä löydät myös muut siivouspalvelut, joihin kannattaa tutustua!

Lattian vahaus Helsinki, Vantaa, Espoo | Lattioiden vahaukset yrityksille

Vahauksella uusi ilme koko tilaan

Lattioiden pintamateriaalit kaipaavat säännöllistä puhtaanapitoa, sillä lattioille kertyy pölyä sekä likaa, joka saattaa naarmuttaa pintaa tai pinttyä helposti kiinni kulkureiteille. Lisäksi lattioiden pintamateriaalit tarvitsevat silloin tällöin erikoishoitoa ja suojakäsittelyt tulee uusia riittävän usein, jotta ne pitävät lattiat parhaassa mahdollisessa kunnossa. Kuluneestakin pinnasta saa kiiltävän oikeilla aineilla. Kulahtanut lattia tekee muuten edustavastakin tilasta helposti nuutuneen ja laikukkaan näköisen, joten sen ehostukseen kannattaa kiinnittää huomiota.

Lattioiden vahaukset ammattilaisen välinein

Lattioiden vahaukset aloitetaan pesemällä lattia huolellisesti tai poistamalla mahdollinen vanha vahaus siitä. Uutta vahaa ei kannata koskaan levittää vanhan päälle. Lattiapinnan pitää myös ehtiä kuivumaan ennen lattioiden vahauksen aloittamista, joten vahaukseen tulee varata riittävästi aikaa. Kysy meiltä hinnoista ja työn kestosta soittamalla tai lomakkeella. Siivousyrityksemme tekee lattioiden kiillotukset ja vahaukset pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Lattian vahaus käy näppärästi ja nopeasti asianmukaisilla välineillä ja laitteilla.

Kysy hinta lattian vahaukselle

Tilaa lattioiden vahaus tai perusteellinen pesu Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:stä alueella Helsinki, Vantaa ja Espoo. Meiltä saat edullisen tarjouksen kunnolla tehdystä vahauksesta ja lattioiden pesusta. Ota yhteyttä soittamalla tai lomakkeen kautta!

Kysy lisää tai anna palautetta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy
Virkatie 10
01510 VANTAA

Y-tunnus: 2306351-4
Puh: 045 318 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter