Siivouspalvelu Helsinki, Vantaa, Espoo

Siivouspalvelumme ovat yrityksesi käytössä pääkaupunkialueella. Siivousliike Suomen Bestlaatu Palvelut Oy toimii Vantaalta käsin tarjoten niin sopimussiivouksia, kuin kertaluonteisia tilaussiivouksiakin. Kaikki siivouspalvelumme ovat tarjolla ensisijaisesti yrityksille ja taloyhtiöille. Ammattilaiset tekevät puhdasta jälkeä nopeasti. Lähetämme kohteeseesi aina saman siivoajan, ellet toisin toivo. Siivoajamme ovat aidosti kiinnostuneita vakioasiakkaistaan, sillä näiden tyytyväisyys siivoukseen lisää heidän asiakasmääriään.

Näistä siivouksistamme voit lukea lisää klikkaamalla palvelun nimeä:

Porrassiivous asiantuntemuksella

Porrassiivooja pitää huolen taloyhtiönne tai toimitilanne rappukäytävistä ja niihin liittyvistä yhteistiloista, kuten pyöräsuojista tai kuivaushuoneista. Hiekka ja pikkukivet eivät rapise jaloissa, eikä seinistä löydy epämääräisiä tahroja, kun porrassiivooja käy tekemässä työnsä. Myös hissin peilit ja ulko-oven ikkunapinnat pysyvät kirkkaana säännöllisellä siivouksella. Tilaa kauttamme luotettava, ahkera ja ystävällinen porrassiivooja.

siivouspalvelu helsinki, yrityssiivous helsinki, ylläpitosiivous helsinki

Sopimussiivous luotettavasti

Sopimussiivouksia teemme niin yritystiloissa, kuin taloyhtiöissäkin. Sopimussiivouksen tilaajana säästät niin vaivaa kuin rahaakin, kun siivous ja laskutus hoituvat automaattisetsi sovitulla aikavälillä. Voitte tilata haluamanne tavalla toteutetun siivouksen, tai pyytää meiltä ehdotuksen sopimussiivouksesta. Kun siivoussopimus solmitaan, voitte heittää hyvästit lialle ja jatkuvalle vaivalle. Me huolehdimme siitä, että tilanne ovat edustavat ja puhtaat - aina. Siistissä ympäristössä sinulle jää enemmän energiaa ja aikaa keskittyä ydintoimintaasi.

Muuttosiivous yrityksille ja taloyhtiöille

Kun yritys päättää muuttaa maisemia, on edessä väistämättä paljon pakkaamista ja iso siivousurakka. Suomen Bestlaatu Palvelut Oy auttaa mielellään muuttosiivouksen tekemisessä, niin kohteessa josta muutetaan, kuin uusissa toimitiloissakin. Kunnolla tehty muuttosiivous varmistaa, että urakka on kerralla ohi. Loppusiivous on usein se siivous, jonka tekemiseen motivaatio on alimmillaan. Kun tavarat ovat siirtyneet uuteen paikkaan, pitäisi vanha tila kuitenkin kuurata seuraavaa käyttäjää varten. Me teemme loppusiivoukset myös kertatilauksella.

Tekemällä siivoussopimuksen pääset nauttimaan viihtyisämmästä työ- tai asuinympäristöstä tai liiketilasta vaivattomasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kysy lisää tai anna palautetta!

Suosittele meitä