Siivouspalvelu Helsinki, Vantaa, Espoo

Siivouspalvelumme ovat yrityksesi käytössä pääkaupunkialueella. Siivousliike Suomen Bestlaatu Palvelut Oy toimii Vantaalta käsin tarjoten niin sopimussiivouksia, kuin kertaluonteisia tilaussiivouksiakin. Kaikki siivouspalvelumme ovat tarjolla ensisijaisesti yrityksille ja taloyhtiöille. Ammattilaiset tekevät puhdasta jälkeä nopeasti. Lähetämme kohteeseesi aina saman siivoajan, ellet toisin toivo. Siivoajamme ovat aidosti kiinnostuneita vakioasiakkaistaan, sillä näiden tyytyväisyys siivoukseen lisää heidän asiakasmääriään.

Näistä siivouksistamme voit lukea lisää klikkaamalla palvelun nimeä:

Porrassiivous asiantuntemuksella

Porrassiivooja pitää huolen taloyhtiönne tai toimitilanne rappukäytävistä ja niihin liittyvistä yhteistiloista, kuten pyöräsuojista tai kuivaushuoneista. Hiekka ja pikkukivet eivät rapise jaloissa, eikä seinistä löydy epämääräisiä tahroja, kun porrassiivooja käy tekemässä työnsä. Myös hissin peilit ja ulko-oven ikkunapinnat pysyvät kirkkaana säännöllisellä siivouksella. Tilaa kauttamme luotettava, ahkera ja ystävällinen porrassiivooja.

siivouspalvelu helsinki, yrityssiivous helsinki, ylläpitosiivous helsinki

Sopimussiivous luotettavasti

Sopimussiivouksia teemme niin yritystiloissa, kuin taloyhtiöissäkin. Sopimussiivouksen tilaajana säästät niin vaivaa kuin rahaakin, kun siivous ja laskutus hoituvat automaattisetsi sovitulla aikavälillä. Voitte tilata haluamanne tavalla toteutetun siivouksen, tai pyytää meiltä ehdotuksen sopimussiivouksesta. Kun siivoussopimus solmitaan, voitte heittää hyvästit lialle ja jatkuvalle vaivalle. Me huolehdimme siitä, että tilanne ovat edustavat ja puhtaat - aina. Siistissä ympäristössä sinulle jää enemmän energiaa ja aikaa keskittyä ydintoimintaasi.

Muuttosiivous yrityksille ja taloyhtiöille

Kun yritys päättää muuttaa maisemia, on edessä väistämättä paljon pakkaamista ja iso siivousurakka. Suomen Bestlaatu Palvelut Oy auttaa mielellään muuttosiivouksen tekemisessä, niin kohteessa josta muutetaan, kuin uusissa toimitiloissakin. Kunnolla tehty muuttosiivous varmistaa, että urakka on kerralla ohi. Loppusiivous on usein se siivous, jonka tekemiseen motivaatio on alimmillaan. Kun tavarat ovat siirtyneet uuteen paikkaan, pitäisi vanha tila kuitenkin kuurata seuraavaa käyttäjää varten. Me teemme loppusiivoukset myös kertatilauksella.

Tekemällä siivoussopimuksen pääset nauttimaan viihtyisämmästä työ- tai asuinympäristöstä tai liiketilasta vaivattomasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kysy lisää tai anna palautetta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy
Virkatie 10
01510 VANTAA

Y-tunnus: 2306351-4
Puh: 045 318 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa