Me perheyrityksenä

Olemme noin 10 vuotta vanha siivouspalvelualan perheyritys, joka on keskittynyt pääosin yrityssiivouksiin. Asiakkaiden tarpeet ovat meidän palvelukehityksen moottori. Kehitämme jatkuvasti meidän palveluita ja laadimme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia yritysten tarpeiden mukaisesti.

Tärkeimpiä arvojamme ovat luotettavuus, asiakkaan tyytyväisyys, hyvä työn jälki ja laatu, sekä erityisesti hyvät välit asiakkaisiin. Asiakkaamme sanovat, että siivouspalvelu on hyvää: ”Kun sitä ei huomaa, on vain puhdasta”, ja niin sen pitää ollakin. Kun asiantuntija-apua kaivataan, niin saatavuuden pitää olla helppoa.

Toivomme, kun asiakkaalla on mielen päällä jokin siivousasia, että meihin ollaan rohkeasti yhteydessä. Juuri siksi yhteydenoton pitää olla mutkatonta ja helppoa. Meiltä asiakkaana saatte aina oman yhteyshenkilön, johon voitte olla tarpeen mukaan yhteydessä. Onneksi siivousasiaa ei tarvitse pähkäillä yksin, eikä vastauksia tarvitse odottaa, sillä olemme täällä teitä varten.

Kysy lisää tai anna palautetta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy
Virkatie 10
01510 VANTAA

Y-tunnus: 2306351-4
Puh: 045 318 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa