Ylläpitosiivous Helsinki, Vantaa, Espoo

Suomen Bestlaatu Palvelu Oy:n ylläpitosiivous on normaali viikkosiivous, jonka tarkoitus on ylläpitää puhtautta koko kiinteistössä. Siihen kuuluvat tavallisimmillaan lattioiden ja käyttöpintojen pesu kerran viikossa. Vapaiden tasojen ja pintojen pyyhkimisen lisäksi seinäpinnat putsataan tahroista ja roiskeista. Ovenkahvat ja muut kosketuspinnat, jotka ovat tiuhaan käytössä, pyyhitään kunnolla, tehokkailla pesuaineilla. Lattiat pestään niille parhaiten soveltuvalla pesuaineella.

Teemme myös ylläpitosiivouksia toimistoissa.

siivouspalvelu helsinki, yrityssiivous helsinki, ylläpitosiivous helsinki

Rappusiivous ammattitaidolla

Rappukäytävien siivous on useimmiten ulkoistettu siivousliikkeelle. Kyse onkin pitkäaikaista sitoutumista ja kunnollisia siivousvälineitä vaativasta työstä. Usein porrassiivouksen tekevältä yritykseltä tilataan myös käytävien ikkunoidenpesu-urakka keväisin ja syksyisin. Rappusiivouksessa lakaistaan ja pestään tai kosteapyyhitään portaat, imuroidaan käytävämatot, siistitään hissit, ikkunalaudat, seinät ja porraskaiteet, Myös ovilasit ja kahvat kiillotetaan puhtaiksi sormenjäljistä ja liasta.

Käytävämattojen tuuletuksesta voimme sopia erikseen. Rappusiivouksemme lopputuloksena on aina siisti rappukäytävä, joten kotiinpaluu tai vierailu alkaa mukavan raikkaissa tunnelmissa. Rappusiivous toteutetaan kerrostaloissa useimmiten päiväsaikaan, eikä siitä koidu melua tai haittaa asukkaille.

Kiinteistösiivous monipuolisesti

Siivoamme kaikki muutkin isommat kiinteistöt ammattitaidolla. Emme tee rakennussiivouksia. Emme tee myöskään kotisiivouksia, vaan keskitymme yrityssiivouksiin sekä kiinteistöjen ylläpitosiivouksiin. Teemme myös ikkunanpesut monipuolisesti ja ammattitaitoiset lattioiden vahaukset. Toimimme Vantaalta käsin pääkaupunkiseudulla. Suuri osa ylläpitosiivouksen asiakkaistamme on yrityksiä ja taloyhtiöitä. Ota yhteyttä ja keskustellaan teidän siivoustarpeestanne. Annamme mielellämme tarjouksen säännöllisestä ylläpitosiivouksesta Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme!

Kysy lisää tai anna palautetta!

Suosittele meitä