Ylläpitosiivous Helsinki, Vantaa, Espoo

Suomen Bestlaatu Palvelu Oy:n ylläpitosiivous on normaali viikkosiivous, jonka tarkoitus on ylläpitää puhtautta koko kiinteistössä. Siihen kuuluvat tavallisimmillaan lattioiden ja käyttöpintojen pesu kerran viikossa. Vapaiden tasojen ja pintojen pyyhkimisen lisäksi seinäpinnat putsataan tahroista ja roiskeista. Ovenkahvat ja muut kosketuspinnat, jotka ovat tiuhaan käytössä, pyyhitään kunnolla, tehokkailla pesuaineilla. Lattiat pestään niille parhaiten soveltuvalla pesuaineella.

Teemme myös ylläpitosiivouksia toimistoissa.

siivouspalvelu helsinki, yrityssiivous helsinki, ylläpitosiivous helsinki

Rappusiivous ammattitaidolla

Rappukäytävien siivous on useimmiten ulkoistettu siivousliikkeelle. Kyse onkin pitkäaikaista sitoutumista ja kunnollisia siivousvälineitä vaativasta työstä. Usein porrassiivouksen tekevältä yritykseltä tilataan myös käytävien ikkunoidenpesu-urakka keväisin ja syksyisin. Rappusiivouksessa lakaistaan ja pestään tai kosteapyyhitään portaat, imuroidaan käytävämatot, siistitään hissit, ikkunalaudat, seinät ja porraskaiteet, Myös ovilasit ja kahvat kiillotetaan puhtaiksi sormenjäljistä ja liasta.

Käytävämattojen tuuletuksesta voimme sopia erikseen. Rappusiivouksemme lopputuloksena on aina siisti rappukäytävä, joten kotiinpaluu tai vierailu alkaa mukavan raikkaissa tunnelmissa. Rappusiivous toteutetaan kerrostaloissa useimmiten päiväsaikaan, eikä siitä koidu melua tai haittaa asukkaille.

Kiinteistösiivous monipuolisesti

Siivoamme kaikki muutkin isommat kiinteistöt ammattitaidolla. Emme tee rakennussiivouksia. Emme tee myöskään kotisiivouksia, vaan keskitymme yrityssiivouksiin sekä kiinteistöjen ylläpitosiivouksiin. Teemme myös ikkunanpesut monipuolisesti ja ammattitaitoiset lattioiden vahaukset. Toimimme Vantaalta käsin pääkaupunkiseudulla. Suuri osa ylläpitosiivouksen asiakkaistamme on yrityksiä ja taloyhtiöitä. Ota yhteyttä ja keskustellaan teidän siivoustarpeestanne. Annamme mielellämme tarjouksen säännöllisestä ylläpitosiivouksesta Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme!

Kysy lisää tai anna palautetta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy
Virkatie 10
01510 VANTAA

Y-tunnus: 2306351-4
Puh: 045 318 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa