Peruspesut

Peruspesu on olennainen osa siivouspalveluitamme, ja se kattaa kaiken pinnalta puhdistamisesta syvempään, perusteellisempaan puhdistukseen. Käytämme korkealaatuisia puhdistusaineita ja -välineitä, jotka poistavat tehokkaasti lian ja bakteerit, jättäen pinnat kiiltäviksi ja raikkaiksi.

Palvelukokonaisuuden sisältö

Peruspesu sisältää lattioiden, seinien, kattojen ja ikkunoiden puhdistuksen sekä huonekalujen ja laitteiden puhdistuksen. Myös kylpyhuoneet ja keittiöt käydään läpi huolellisesti, sillä näissä tiloissa hygienia on erityisen tärkeää. Peruspesu auttaa pitämään tilat paitsi puhtaina, myös terveellisinä ja viihtyisinä. Uskomme, että puhtaus on ensiarvoisen tärkeää työympäristön viihtyvyyden, tehokkuuden ja turvallisuuden kannalta, ja sitä me tavoittelemme peruspesuillamme.

Peruspesut palvelut

Jokainen peruspesu tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla, ja se voidaan räätälöidä asiakkaan erityistarpeiden mukaan.

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Tee se nopeasti ja jätä meille yhteydenottopyyntö. Keskustelemme mielellämme palveluistamme ja yksityiskohdista puhelimitse.

Tai lähetä tarjouspyyntö tästä.