Referenssit

Asiakkaiden tarpeet ovat meidän palvelukehityksen moottori. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja laadimme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia yritysten tarpeiden mukaisesti. Tärkeimpiä tavoitteitamme ja arvojamme ovat luotettavuus, asiakkaan tyytyväisyys, kiitettävä työnjälki ja laatu, sekä erityisesti hyvät välit asiakkaisiin.
auratum logo
Olemme käyttäneet Suomen BestLaatu Palvelut Oy:n palveluita jo usean vuoden ajan toimistossamme. Yhteistyömme on ollut saumatonta ja siivouksen laatu erinomaista ja täsmällistä.

Piia Jalonen

Auratum Kiinteistöt Oy

jysk logo
Suomen BestLaatu Palvelut Oy:n ansiosta ihana 1000 m2 toimistotilamme pysyy siistinä ja raikkaana viikosta toiseen. Olemme tyytyväisiä siivouksen tasoon, ja palveluun voi luottaa. Asioista sovitaan joustavasti, ja myös yksittäiset erityissiivoukset ovat hoituneet mutkattomasti. Kiitämme!

Sini Rantala

Jysk Oy

TFB_logo
Suomen BestLaatu Palvelut Oy on hoitanut toimistomme siivoukset moitteettomasti. Arvostamme työn laadun ohessa erityisesti myös sitä, että kommunikaatio asiakkaan suuntaan on aktiivista ja asiat hoituvat nopealla aikataululla.

Markus Maunula

TF Bank AB

Arvostamme, että työntekijät ovat samat ja mahdolliset korjaukset tehdään välittömästi. Toimintamme luonteesta johtuen ajoittain siivousajoissa vaaditaan joustavuutta ja Suomen BestLaatu Palvelut Oy on pystynyt joustamaan meidän aikataulujen mukaisesti.

Päivi Tjäder

Koskikodin Johtaja

HopLop logo
Toimintamme luonteen vuoksi kohde vaatii erityistä puhtautta, koska toimimme lasten parissa. Suomen BestLaatu Palvelut Oy:n työn laatu ja toimivuus on ollut moitteetonta ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä heidän työhönsä.

Hanna Aheristo

Puistonjohtaja

meltex-logo
Sopimukseen kuuluu mm. toimistosiivoukset, saniteettitilojen siivoukset, hallin lattian pesu, ikkunoiden pesu ym. Suomen BestLaatu Palvelut Oy on hoitanut siivoukset moitteettomasti. Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun ja tarkkuuteen.

Tuomas Tuomi

Yksikön päällikkö

Haasteena meillä on tilojen pölyttömyys, joka vaatii huolellisuutta siivouksissa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja täsmällisyyteen.

Ari Vepsäläinen

Työnjohto

myllypuron apteekki

Myllypuron apteekki

Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun ja työntekijöiden täsmällisyyteen.

Maria Ivars

Apteekkari

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Tee se nopeasti ja jätä meille yhteydenottopyyntö. Keskustelemme mielellämme palveluistamme ja yksityiskohdista puhelimitse.

Tai lähetä tarjouspyyntö tästä.