Toimistosiivous Espoo

Palvelemme kaikenkokoisia yritysasiakkaita Espoon seudulla ja räätälöimme toimistosiivouksen aina asiakkaan toiveiden mukaan. Huomioimme toimiston käyttöasteen ja siivouksen tarpeen palvelukokonaisuutta suunniteltaessa. Yksilölliset palvelut takaavat, että toimistotilat Espoossa pysyvät siisteinä ja puhtaina työpäivästä toiseen. Toimistosiivouksella varmistetaan, että yrityksen työntekijät saavat työskennellä siistissä ja viihtyisässä tilassa. Ammattilaisten suorittama perusteellinen siivous auttaa myös ehkäisemään tautien ja virusten leviämistä työpaikalla.

Joustavan toimistosiivouksen ja palvelualttiiden siivoojiemme ansiosta espoolaiset yritysasiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme. Olemme kehittäneet toimistosiivousta sekä tarjottavia palvelukokonaisuuksia vuosien saatossa yhä kustannustehokkaimmiksi. Tiedämme kuinka tärkeää toimistojen siisteys ja palveluidemme monipuolisuus on asiakkaillemme. Siksi jokainen toimistosiivous Espoossa suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin perustuen.

Ammattitaitoista toimistosiivousta Espoossa

Tarjoamme kattavat toimistosiivouspalvelut Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville yrityksille. Hoidamme niin pienten kuin suurten konttorien siivouksen ammattitaitoisten siivoojien johdolla. Suomen BestLaatu Palvelut Oy tarjoaa jokaiselle palvelusopimuksen solmineelle myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa sovitaan toimistosiivoukseen liittyvistä asioista. Yhteyshenkilölle voidaan välittää myös toiveet ja pyynnöt, joihin pyrimme reagoimaan seuraavaan siivouskertaan mennessä.

Toimiston siivoaa aina vakisiivoojat, jotka tuntevat kohteen ja pystyvät vastaamaan toimiston puhtaanapidosta. Tarjoamme siivoojille pitkän työsuhteen, perehdytyksen kohteisiin sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Panostamme vakisiivoojiin emmekä käytä vuokratyövoimaa toimistosiivouksissa. Espoolaiset yritysasiakkaat ovat arvostaneet vakisiivojiemme työpanosta ja siivousjälkeä jo useamman vuoden ajan. Asiakkaat arvostavat vakisiivoojia, jotka tulevat tutuksi myös toimiston työntekijöille. Toimistossa tiedetään, kuka siivouksesta vastaa ja kenelle mahdolliset toiveet voidaan välittää.

Yksilöllinen palvelukokonaisuus

Me Suomen BestLaatu Palvelut Oy:ssä tarjoamme toimistosiivousta pienille ja suurille espoolaisille yrityksille. Palvelukokonaisuus sisältää yleensä lattioiden pesun, mattojen imuroinnin, wc-tilojen siivouksen, pölyjen pyyhinnän sekä työtasojen puhdistuksen. Toimistosiivoukseen voidaan sisällyttää myös jääkaapin ja mikron puhdistus, käsipyyhkeiden vaihto, tussitaulujen puhdistus sekä muita tehtäviä, joilla toimistotilat pysyvät siisteinä ja viihtyisinä. Ylläpitosiivous tapahtuu joko päivittäin, viikoittain tai muutaman kerran kuukaudessa riippuen toimistosta. Ylläpitosiivouksen lisäksi voidaan sopia tehtävistä, joita suoritetaan epäsäännöllisesti. Tällaisia tehtäviä ovat muun muassa lattioiden vahaus ja ikkunoiden tai mattojen pesu.

Autamme löytämään sopivat ratkaisut ja laadimme yksilöllisen palvelukokonaisuuden yrityksellesi. Saat kauttamme kustannustehokasta ja ammattitaitoista toimistosiivouspalvelua Espoon alueella. Toimimme myös muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja jätä toimistosiivous huoleksemme!