Taloyhtiö- ja kiinteistösiivous

Taloyhtiö- ja kiinteistösiivouspalvelumme ovat perusteellisia, luotettavia ja räätälöityjä asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelumme kattavat kaiken, aina peruspesuista ja lattioiden vahauksesta, aina kokonaisvaltaiseen siivoukseen. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää taloyhtiön tai kiinteistösi tilat puhtaana ja siistinä, ja siksi siivouksen suorittaa aina meidän koulutettu tiimimme. Taloyhtiö- ja kiinteistösiivoukseen on saatavilla monipuolinen valikoima erilaisia palveuita, jolloin voit luottaa siihen, että kiinteistösi pysyy aina puhtaana ja hyvin hoidettuna.

Palvelukokonaisuuden sisältö

Meillä jokainen palvelukokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Yksikään palvelu tai toiminto ei ole meillä erikoispalvelua, vaan kaikki hoituu samalla sopimuksella. Sinä määrittelet taloyhtiö- ja kiinteistösiivouksen tavoitteet, me hoidamme homman! Pystymme myös ehdottamaan sopivaa ajankohtaa harvemmin tehtäville siivouspalveluille, kuten lattioiden peruspesuille tai yläpölyjen pyyhkimiselle.

Taloyhtiö- ja kiinteistösiivous sisältö

Sisällöt räätälöidään aina sopimuskohtaisesti ja kokonaisuus voi muodostua esimerkiksi seuraavista:

Taloyhtiösiivous ammattitaidolla

Taloyhtiön ja kiinteistön tiloista kannattaa pitää huolta, sillä asiantuntevalla huolenpidolla voidaan tietyt kalliit kunnostustarpeet siirtää tai välttää jopa kokonaan. Kohteen mukainen siivous pitää esimerkiksi maalipinnat pidempään hyväkuntoisina ja säännöllinen peruspesu sekä vahaus vähentävät lattioiden kulumista. Koska palvelukokonaisuutemme räätälöidään aina asiakkaamme toiveiden mukaan, laadimme taloyhtiöllesi oman ylläpitosiivoussuunnitelman. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta turvallisuus- ja hygieniavaatimuksista, jotta asukkaidesi viihtyvyys pysyy huipussaan.

Me huolehdimme asukkaidesi viihtyvyydestä

Siisti koti on jokaiselle tärkeää, eivätkä rappukäytävät sekä taloyhtiön muut yhteiset tilat ole poikkeus. Helppoja keinoja parantaa asukkaiden viihtyvyyttä ja antaa hyvän kuvan taloyhtiöstä. Taloyhtiösiivouksessa korostuu pitkäaikainen sitoutuminen sekä laadukkaat välineet. Onhan sanomattakin selvää, että saunan puhtaudesta on huolehdittava eri välinein ja työtavoin kuin tuulikaapin matoista ja kosketuspinnoista. Valitse siis osaava ja luotettava kumppani! Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Tee se nopeasti ja jätä meille yhteydenottopyyntö. Keskustelemme mielellämme palveluistamme ja yksityiskohdista puhelimitse.

Tai lähetä tarjouspyyntö tästä.