Siivous

Suomen BestLaatu Palvelut Oy on pitkäikäinen ja tunnettu siivoukseen erikoistunut yritys. Toimimme Vantaalta käsin, mutta siivouskohteita meillä on koko pääkaupunkiseudulla.

Olemme perheyritys, joka on toiminut siivousalalla jo yli 10 vuoden ajan. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme tarjotaksemme siivousta ja räätälöityjä palvelukokonaisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tavoitteenamme on aina taata luotettava ja korkealaatuinen siivous, työnjälki sekä asiakastyytyväisyys.

Palvelut siivoukseen

Tarjoamme monipuolista siivousta yrityksille sekä taloyhtiöille ja kiinteistöille. Oli kyseessä sitten toimisto, myymälä tai muu tila, meillä on ratkaisu kaikkiin siivoustarpeisiisi.

Siivousta luotettavasti

Yksi tärkeimmistä panostuksistamme on vakituinen henkilökunta. Jokaisessa siivouskohteessa käytämme aina vakisiivoojaa, jolla on syvällinen tuntemus kyseisestä tilasta ja sen tarpeista. Tämä luo sinulle tutun ja luotettavan yhteyshenkilön, joka pystyy reagoimaan nopeasti muutoksiin ja varmistamaan sujuvan siivousprosessin. Vakituinen henkilöstömme viihtyy meillä pitkään, mikä vähentää tehokkaasti virheiden ja vahinkojen määrää.

Siivous yrityksesi tarpeen mukaan

Tiedämme, että yrityksesi menestys perustuu moniin eri tekijöihin. Yksi näistä tärkeistä seikoista on toimitilojen puhtaus ja hygienia. Siksi haluamme tarjota ammattimaista ja laadukasta siivousalan palvelua yrityksellesi. Meillä siivous suunnitellaan vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Riippumatta siitä, ovatko toimitilasi tai taloyhtiösi pieni tai suuri, meillä on tarvittava taito ja kokemus hoitaa siivous puolestasi. Tarjoamme siivousta koko pääkaupunkiseudulla. Ymmärrämme myös, että yrityksesi imagolla on suuri merkitys. Siksi panostamme siihen, että tilasi näyttää aina siistiltä ja houkuttelevalta. Laadukkaat puhdistusaineet ja nykyaikaiset siivousvälineet takaavat, että yrityksesi on aina edustuskelpoinen.

Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ja luotettavista siivouksen ammattilaisista, jotka tuntevat eri materiaalien erityistarpeet ja osaavat käsitellä niitä oikealla tavalla. He huolehtivat siitä, että toimitilasi ovat aina hygieeniset ja siistit. Me tiedämme myös, että ajanhallinta on tärkeää. Siksi tarjoamme joustavia aikatauluja, jotka sopivat sinun tarpeisiisi. Siivoojamme tulevat paikalle silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, minimoiden näin häiriöt yritystoimintasi aikana.

Kokonaisvaltainen siivous ammattilaisilta

Haluamme auttaa sinua luomaan miellyttävän ja terveellisen työympäristön yrityksellesi. Tarjoamme laajan valikoiman siivous- ja puhtaanapitopalveluja, kuten säännöllinen ylläpitosiivous, lattian puhdistus, ikkunanpesu ja monia muita palveluja. Voit luottaa meihin pitämään tilasi aina kunnossa. Tarjoamme palveluita myös taloyhtiöille ja hoidamme kiinteistöjen siivouksen pääkaupunkiseudulla. 

Puhtaus on meille ylpeydenaihe ja haluamme jakaa sen kanssasi. Ota yhteyttä meihin tänään ja anna meidän auttaa sinua tilojen siisteyden ylläpidossa. Yhdessä voimme varmistaa, että yrityksesi jättää hyvän vaikutelman niin työntekijöille kuin asiakkaillesi ja taloyhtiön tilat ovat asukkaille viihtyisät.

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Tee se nopeasti ja jätä meille yhteydenottopyyntö. Keskustelemme mielellämme palveluistamme ja yksityiskohdista puhelimitse.

Tai lähetä tarjouspyyntö tästä.