Porrassiivous

Porrassiivous on yksi keskeisimmistä palveluistamme, ja ymmärrämme sen tärkeyden kiinteistöjen ylläpidossa. Palvelumme sisältää kaiken, kuten lattioiden, kaiteiden, ikkunoiden ja muiden porraskäytävän osien puhdistuksen. Käytämme tehokkaita, mutta ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, jotka takaavat tilojen puhtauden ja raikkauden. Tiimimme on koulutettu suoriutumaan haastavistakin siivoustehtävistä, kuten vaikeasti poistettavista tahroista ja liasta. Porrassiivous voidaan suorittaa kertaluonteisesti tai säännöllisenä palveluna, riippuen asiakkaan tarpeista.

Palvelukokonaisuuden sisältö

Jokaisessa kohteessa käytämme aina vakisiivoojaa. Työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja voit luottaa siivoushenkilökunnan pysyvyyteen. Tiloissasi työskentelee sinulle tuttu henkilö, joka on perillä kohteesta ja sen muutoksista. Näin olemme vähentäneet tehokkaasti virheiden ja vahinkojen määrää. Pystymme näin myös ehdottamaan sopivaa ajankohtaa harvemmin tehtäville siivouspalveluille, kuten lattioiden peruspesuille tai yläpölyjen pyyhkimiselle.

Porrassiivouspalvelumme sisältää

Luotettavalla ja perusteellisella palvelullamme varmistamme, että kiinteistösi porraskäytävät ovat aina puhtaat ja kutsuvat.

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Tee se nopeasti ja jätä meille yhteydenottopyyntö. Keskustelemme mielellämme palveluistamme ja yksityiskohdista puhelimitse.

Tai lähetä tarjouspyyntö tästä.