Vahaukset

Vahaus on tärkeä osa siivouspalveluitamme, erityisesti lattioiden hoidossa. Lattiavahauksella suojataan lattiapintoja kulutukselta ja likaantumiselta, ja se antaa lattialle myös kauniin kiillon. Vahauksessa käytämme korkealaatuisia vahoja, jotka soveltuvat laajasti eri lattiapinnoille, kuten puulle, vinyyli- ja linoleumilattioille.

Uusi ilme lattialle

Vaha levitetään huolellisesti ja tasaisesti, jotta lopputulos on kaunis ja kestävä. Lisäksi vahaus auttaa lattiaa vastustamaan likaa ja vettä, mikä tekee siivouksesta helpompaa ja pidentää lattiapinnan elinikää. Vahauksen yhteydessä lattiat voidaan myös kiillottaa halutunlaiseksi. Me takaamme, että vahausprosessimme on tehokas, huolellinen ja ympäristöystävällinen, jotta lattiasi pysyvät kauniina ja kestävinä.

Lattian vahauksen vaiheet

Vahausta voidaan käyttää monenlaisten pintojen hoitoon ja suojaukseen. Lattian vahaus on prosessi, joka sisältää eri vaiheita:

Muistathan, että vahauksen tarve ja sopiva vaha riippuvat pintamateriaalista ja kohteesta. Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa lattiavahauksen turvallisesti ja oikein. 

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Tee se nopeasti ja jätä meille yhteydenottopyyntö. Keskustelemme mielellämme palveluistamme ja yksityiskohdista puhelimitse.

Tai lähetä tarjouspyyntö tästä.