Toimistosiivoukset pääkaupunkiseudulla

Palvelemme toimistosiivouksessa kaikenkokoisia asiakkaita, olipa kyse sitten pienestä parin huoneen kokonaisuudesta tai suuresta avokonttorista. Tuotamme raikkaat, siistit ja hygieeniset tilat, joissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin. Palvelukokonaisuutemme on aina räätälöitävissä, eikä mikään toive ole liian pieni toteutettavaksi. Varmista työntekijöidesi viihtyminen ja valitse puhtaasti palvelua.

Palvelukokonaisuuden sisältö

Jokaisessa kohteessa käytämme aina vakisiivoojaa. Työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja voit luottaa siivoushenkilökunnan pysyvyyteen. Tiloissasi työskentelee sinulle tuttu henkilö, joka on perillä kohteesta ja sen muutoksista. Näin olemme vähentäneet tehokkaasti virheiden ja vahinkojen määrää. Pystymme näin myös ehdottamaan sopivaa ajankohtaa harvemmin tehtäville siivouspalveluille, kuten lattioiden peruspesuille tai yläpölyjen pyyhkimiselle.

Toimistosiivous sisältää

Toimistojen ylläpitosiivouksen sisällöt räätälöidään aina sopimuskohtaisesti ja kokonaisuus voi muodostua esimerkiksi seuraavista:

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Tee se nopeasti ja jätä meille yhteydenottopyyntö. Keskustelemme mielellämme palveluistamme ja yksityiskohdista puhelimitse.

Tai lähetä tarjouspyyntö tästä.

Kollega muiden joukossa – BestLaadun vakisiivooja

Perustamme toimintamme pitkiin työsuhteisiin. Meillä viihdytään, sillä huolehdimme työntekijöidemme osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Jokaisessa kohteessa työskentelee vakisiivooja, emmekä käytä vuokratyövoimaa. Tiedät, kuka sinua tervehtii aamuisin siivouksen merkeissä.

Mikä ratkaisee toimistosiivouksessa

Siistissä toimistossa kulkee ajatus ja työt. Oikeanlaisilla välineillä ja puhdistusaineilla hoidettu työ saa työntekijät viihtymään työtiloissa ja pidentää tilojen käyttöikää. Myös asiakkaat tulevat mielellään edustuskelpoisiin tiloihin vierailuille. Meidän kanssamme ei tarvitse kinata kollegoiden kanssa pölyjen pyyhkimisestä tai kahvitahrojen siivoamisesta. Halutessanne ei edes kahvinkeittimen pesusta.